Am buze subțiri

Buze subtiri

Da, am buze subțiri. Așa sunt ele, așa m-a înzestrat mama și bunul Dumnezeu. Și parcă odată cu înaintarea în vârstă se subțiază și mai tare. Cică, de vina-i colagenul.

Cred că e clar și vizibil că sunt la modă buzele pline care își doresc a fi senzuale și apetisante. Am văzut și eu femei cu buze pline și mi-au plăcut, actrițe Hollywood-iene Angelina Jolie, Jessica Alba sau Scarlett Johansson. Păi, cred că de acolo a pornit și isteria asta cu buzele pline. Acolo unde natura nu a fost generoasă încercam noi să “umplem”. Și umplem goluri dar nu sunt fizice, ci sufletești. Totuși dacă vidul s-a umplut (cu filler), de ce pozele sunt în permanență cu fețe triste, supărate, în care doar buzele sunt centrul atenției? Ce s-a întâmplat cu zâmbetul? Nu mai e la modă?

 

Nu vreau poze cu buze țuguiate și “botic”. Nu vreau poze în care arătăm cu toatele la fel. Îmi place imperfectiunea, tocmai ea ne face diferiți, unici, interesanți.

Am buzele subțiri și râd cu gura până la urechi. Din amuzament am “pozat” aici, încercând să imit fețele pe care azi le văd peste tot, cu buze mari, uneori preeea mari și care în poze nu râd niciodată.Vedeti ce iese ?:) Sunt penibilă, cel mult amuzantă, în niciun caz sexy.

Ma scuzati, nu prea imi iese
Ma scuzati, nu prea imi iese

 

Sunt aici, încă mizând pe cartea naturaleței și vreau să dărâm standardele nerealiste impuse de societate.

VA PROVOC: haideți să râdem din inimă în poze, haideți să ne bucurăm de moment. Cu buze subțiri sau nu.

Parca-i mai bine asa
Parca-i mai bine asa

Comments

  1. Fyfy 16/02/2017 Răspunde

    Am dat din intamplare peste postarea ta, cautam trucuri de machiaj pentru buzele mici, haha . Sunt in aceeasi situatie si incerc sa nu imi creez un complex din asta. Esti foarte frumoasa si o sa te urmaresc cu drag de acum :*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.