Despre mine

20180617_091031 2_result

 

Salut și bine ai venit,

Mă numesc Corina și sunt aici să îți recomand cu drag produse pe care le-am folosit cu succes pentru mine și familia mea. Îmi pasă de sănătatea trupului, de liniștea minții și nu în ultimul rând de hrana sufletului, de aceea toate recomandările mele sunt făcute în acest spirit. Sunt un om liber, scriu despre ce îmi place și nu mint pentru bani (nu îmi place să mint, în general). Nu mă încadrez în șabloane și nici în așteptările celorlalți.

Am demisionat de la locul de muncă în urmă cu 3 ani, deși ajunsesem în culmea ascensiunii profesionale și am ales să mă implic personal în creșterea și educația fetiței noastre. Ca multe alte mămici care au ales să își crească singure copiii, fără bone sau bunici, încerc și eu să lucrez de acasă și sper să fac din blogging o nouă meserie, dar și o sursă de venit.

Odată cu deschiderea acestui blog m-am hotărât să îmi deschid și cont de facebook. Deși am 39 de ani nu am avut până acum dorința, nevoia și nici curiozitatea de a avea un cont de facebook. Am fost prea ocupată ……….să trăiesc. Mi-am petrecut timpul călătorind în lumea asta mare, simțind, iubind. Îmi place să fiu “pe drumuri” și pentru mine nu e ceva mai cool pe lume decât să călătoresc. Sunt privilegiată să-mi fi trăit până acum zilele, clipele, așa cum mi-am dorit, cu bucurie și seninătate. Trăiesc în recunoștință pentru ce am, dar mai ales pentru ce îmi dăruiește viața.

Așa că, fiți blânzi sunt nouă într-ale tehnologiei.

Am cam pus frână călătoriilor oleacă căci s-a schimbat puțin dinamica de când sunt mamă, dar încă trăiesc, simt și iubesc. Parcă mai abitir acum.

Să ne auzim cu bine.