Păr încâlcit, greu de pieptănat? Am o soluție:)

Perie de descurcat parul

Când eram mică, mulți ani la rând mi-am purtat părul scurt. Nu îmi plăcea deloc. Mama era cea care hotăra lungimea părului meu, iar ea spunea că trebuie să fie scurt:) Recent mi-a mărturisit că îi era greu să întrețină părul lung pentru 3 fete (eu și surorile mele) și de aceea a luat hotărârea să ne tundă scurt. Nu înțelegeam deloc, cum adică, ce așa greu să speli și să piepteni un păr lung?

Mă căiesc acum, am omis judecați preconcepute. Am și eu la rândul meu o fetiță, cu un păr foarte frumos, des și lung. La spălat, adăugăm balsam și mai merge, dar pieptănatul zilnic poate fi o corvoadă. Pentru ea, dar și pentru mine. Nu știu dacă e o problemă doar cu părul copiilor, eu nu întâmpin astfel de obstacole, dar părul ei se încurcă, se încâlcește foarte tare. Și bineînțeles urmează minute bune de chin, eu trag cu peria, pe ea o doare, eu îmi pierd răbdarea, ea se supără. Ce bine o înțeleg acum pe mama:))

 

Însăăă, într-o bună zi am găsit peria “minune”. Peria care face pieptănarea ușoară, care descurcă părul încâlcit, creț sau indiciplinat.

 

Faceți cunoștință cu legenda periilor de păr….Tangle Teezer

Tangle Teezer

 

Încercați peria Tangle Teezer și veți înțelege imediat de ce acest accesoriu elegant a devenit popular în rândul coaforilor și al clienților din întreaga lume.

Tangle Teezer este unul dintre brandurile consacrate în îngrijirea părului. Un păr frumos și sănătos necesită atenția cuvenită în ceea ce privește selecția de șampoane, balsamuri și alte produse de îngrijire a părului. Dar, uneori, uităm cât de importantă este și îngrijirea mecanică. Tangle Teezer oferă acum soluția pentru o pieptănare ușoară și blândă a părului, fie uscat sau ud. Cu un design neobișnuit și o abordare revoluționară în tehnologie și materiale, periile de păr Tangle Teezer au devenit un blockbuster global pe piață de produse de îngrijire a părului, fiind preferate atât de adulți, cât și de copii.

Tangle Teezer asigură o pieptănare confortabilă, non-violentă, fără a deteriora părul. Periile Tangle Teezer vin în diferite lungimi, fiind confecționate dintr-un material flexibil moale, care face pieptănarea ușoară. Descurcă părul încâlcit, creț sau indisciplinat. Nu poate fi o coincidență faptul că Tangle Teezer a devenit literalmente o senzație la nivel mondial.

Datorită perilor flexibili, puteți uita de chinurile pieptănării și de ruperea nedorită a părului. În plus, designul compact încape perfect în geantă sau în bagajul de călătorie.

Caracteristici:

*perie părul rapid și precis

*sistemul cu fire în două trepte previne ruperea și despicarea părului

*suprafața netedă a firelor permite curățarea ușoară a periei

*lasă părul perfect strălucitor și aerisit

 

Mod de utilizare:

Periați părul încet, pe secțiuni mici, de la rădăcini până la vârfuri.

O PUTEȚI ACHIZIȚIONA PRIN LINK-URILE DE MAI JOS👇👇👇

 

❤️Compact Styler: ideal pentru călătorii și în poșetă

 

 

❤️The Original: perie pentru toate tipurile de păr și foarte îndrăgit de copii:)

 

 

 

❤️Thick & Curly: perie pentru păr aspru și creț

 

 

❤️Blow-Styling: perie de păr pentru o uscare rapidă

 

 

❤️Wet Detanlger: perie pentru pieptănat pe păr umed

 

 

Avem și un mic demo:)

 

 

Sunt Corina și

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.