Dyson supersonic, uscătorul de păr de $500. Chiar merită?

Dyson supersonic uscator de par

Am știut dintotdeauna că am un păr frumos. Am știut de mică, dar nu vedeam asta, cumva mie nu mi se părea așa. Mi-a spus mama mereu, de când mă știu, că sunt foarte norocoasă să am așa păr frumos, des, cu fir gros. Eu mă uitam în oglindă și nu mi se părea deloc frumos, asta și pentru că modelele de frumusețe erau pentru mine, fetele cu părul lung, drept, mătăsos și lucios. Așa erau colegele mele, puținele păpuși pe care le văzusem pe atunci, actrițele din filmele de la cinematograf și învățătoarea mea. Nu aveam nici măcar un exemplu de femeie frumoasă cu părul creț, niciun model la care să mă raportez.

Așa că îmi pieptănam cu înverșunare părul creț până arăta ca o lână netoarsă și  bineînțeles  nu îmi plăcea deloc. Nu aveam de unde să știu că își pierde toată frumusețea prin pieptănare, toate buclele și onduleurile deveneau terne, nu era nici păr drept și nici creț, doar o claie de fân.

După adolescență, mi-am cumpărat o placă de îndreptat părul și am abuzat de ea vreme de 10 ani . Mi-am întins părul aproape zilnic ca să arate așa cum îmi plăcea mie atunci: drept.

Cred că abia după 30 de ani am început să îmbrățișez cu adevărat frumusețea părului meu creț. După ce am încetat să îl mai vopsesc blond, când culoarea mea naturală e negru și după ce am agățat placa de îndreptat părul în cui, părul mi s-a arătat în toată splendoarea lui de………. păr creț. Tot atunci au început să curgă și complimentele, culmea:) Când l-am lăsat în pace și nu i-am mai făcut nimic, a început să îmi placă și mie de el, dar și celor din jur. Am început să îl văd cu alți ochi, abia atunci am început să înțeleg ce spunea mama.

Pe unde merg, oriunde apar, în poze, pe rețelele de socializare, toată lumea îmi complimentează părul. Nu contează dacă eu vorbesc despre vreme, rochii sau copii, toată lumea se uită la păr:) Și vă mulțumesc. Și mă bucur. Pentru că îmi place mult, mult, muuult părul meu creț și prețuiesc aprecierile voastre.

 

Cu ce nu m-am obișnuit încă e plăcerea de a-l spăla. Da, pentru că e des și cam lung și durează ceva să îl spăl, să-l usuc. Și uite așa am ajuns  în punctul în care am aflat de Dyson supersonic– uscătorul de păr, care promite să înjumătățească timpul de uscare. Oau, pentru mine ar fi magic.

L-am testat și vă las o recenzie onestă.

 

 

LE: După două săptămâni de testare, l-am returnat:( Dyson este frumușel, ușor, lasă părul lucios, ÎNSĂ pentru părul cu porozitate ridicată și densitate medie spre mare, nu reduce timpul de uscare , iar eu asta îmi doream la prețul acesta.

Sunt Corina și ma bucur că, pot să

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.