V-am spus vreodată că am o soră?

Bonprix

E sora mea “mai mică”, deși are doar cu doi ani mai puțin ca mine și nu mai e demult “mică” eu tot așa mă gândesc la ea. E frumoasă, întoarce mereu privirile pe stradă, cu părul lung, blond care se face ca mierea în soare, pielea albă de care nici bronzul nu îndrăznește să se prindă, înaltă, feminină, dar mai ales mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi place compania ei veselă, vivace, luminoasă. În cea mai mare parte a timpului (cînd starea sa de spirit e pozitivă) e de o vioiciune scînteietoare, mă amuză cu remarcile ei spirituale, inteligente, pe care le cunosc atât de bine. E o prietenă grozavă, prima mea prietenă. Mă bucur că deși a trecut de anii primei tinereți nu se dă înapoi de la nicio provocare și are dorința de a încerca de toate, de la scufundări, la curse de maşini, ciclism sau badminton până la just dance, pe covorul din sufragerie alături de copilul familiei.

E o persoană extrem de muncitoare, și-a croit singură drum în viață încă din adolescență. Nu a depins niciodată financiar de nimeni, și-a clădit statutul independent prin multă muncă și perseverență. Mereu punctuală, foarte serioasă când vine vorba despre ocupația și pasiunea ei.

 

E sufletul meu pereche, am crescut împreună, am dormit în aceleași pat, am mâncat din același sandviș, ne-am jucat doar noi, am păstrat aceleași secrete, am râs mult la aceleași glume.

Deși fizic părem diferite, unii spun că nu semănăm deloc, suntem așa de “la fel” parcă am fi gemene. Izbucnim în râs la fel de zgomots, în același moment, gândim la fel, rostim aceleași cuvinte, exact în același timp, pe același ton și cu aceeași voce.

 

Avem atât de multe în comun și atât de multe ne diferențiază. Pe vremea când nu aveam bani de niciunele, purtam împreună aceleași haine, aceeași pantofi și gusturile vestimentare păreau similare. Pe măsură ce ne-am transformat din copii în femei, am luat-o pe drumuri total diferite. Eu am fost mereu mai conservatoare, clasică în alegeri, ea muuult mai îndrăzneață, mai în tendințe, mai sexi.

Eu cu rochii lungi, vaporoase, mereu atentă la calitatea materialelor, musai să fie din lână, mătase, sau bumbac egiptean și aproape niciodată pe tocuri. Ea cu rochii mulate, scurte sau despicate amplu, cu decolteuri spectaculoase, strălucitoare, neapărat de la case celebre de modă și mereu, indiscutabil, pe tocuri amețitor de înalte. Eu cu rucsac și bocanci, ea cu genți elegante și pantofi cu toc cui, eu cu părul vâlvoi, niciodată pieptănat, ea cu părul îngrijit, vopsit, lung și mătăsos.

Amândouă însă, frumoase, cu același zâmbet și aceeași stare de bine, de optimism veșnic, molipsitor. Sisters. Mereu. Forever.

În fotografii amandouă purtăm rochii de la Bonprix. Ambele fac parte din colecția Bodyflirt, o colecție care subliniază feminitatea și grația. Rochiile astea chiar flirtează pe corp:) sunt romantice, feminine și mărturisesc că ne-a fost tare greu să alegem doar doua.

 

Eu am ales o rochie verde smarald, cu aspect satinat, foarte frumoasă, din material cu luciu discret, decolteu rotund, încreţit, și cu mâneci lejere. Rochia este asortată la o pereche de pantofi cu toc, negri. Nu sunt ai mei:) I-am împrumutat de la ea:)

Ea a ales o rochie scurtă, păi cum altfel:), adorabilă, lucrată total din dantelă fină, cu croi cambrat, volane de efect la mâneci și decupaje pe umeri.

 

Locație: Arc de Triomphe by Residence Hotels

 

 

Sunt Corina și

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.