Cel mai iubit dintre pământeni

Cel mai iubit dintre pamanteni

Dacă e ceva ce aș putea spune despre mine e că sunt un om norocos. Aș merge până acolo unde aș spune că sunt chiar foarte norocoasă. Sau poate așa văd eu lucrurile, poate le privesc cu prea mult optimism. Sau naivitate?:) Oricum ar fi, îmi priește .

Am văzut cum îmi surâde norocul de atâtea ori în viața asta că nu aș știi despre care să scriu mai repede. Dintre toate momentele, unul se deosebește însă detașat. Am norocul să îmi fi întâlnit bărbatul potrivit. Bărbatul ideal pentru mine. Și când spun ideal, nu exagerez. Dacă ai apucat să îl cunoști, să stai de vorbă cu el, atunci știi ce zic. Nu l-am căutat, a venit el la mine, spre mine, așa cum s-au întâmplat toate până acum. Am fost atrasă de la bun început de masculinitatea lui, de umerii lați, statura impresionantă cu capul sus și spatele drept, de tonul calm și grav.

Cu adevărat m-am îndrăgostit de fapt mai târziu, atunci când l-am cunoscut mai bine. Am cunoscut un om liber și m-am îndrăgostit de aripile lui, am găsit un om hotărât, decis și m-am îndrăgostit de statornicia lui, m-am îndrăgostit de îmbrățișarea lui cuprinzătoare și caldă și de optimismul lui contagios.

Nu știu dacă ai avut vreodată sentimentul că ești lângă cineva care ar face totul pentru tine. Mai mult decât atât, sentimentul că acea persoană te pune pe tine înaintea lui mereu și că ar face orice pentru tine, chiar cu prețul vieții. Și asta nu e doar o bravadă, e ceea ce pot confirma, după 21 de ani alături de el. Vezi, d-asta am zis eu că sunt norocoasă. Să știi că ești lângă un astfel de om, că ești iubită de el, e împuternicitor. Capeți puteri pe care nu știai că le ai, capeți aripi să zbori, dar mai mult decât orice înveți să fii ca el: altruist, generos, iubitor.

Cel mai iubit dintre pamanteni

 

Au trecut 21 de ani, o nuntă, un copil, o căsnicie, multe, multe călătorii, o viață de om și e încă aici. Acum, e poate cel mai potrivit  moment să îi spun, dacă nu cumva știe deja, că e cel mai iubit dintre pământeni.

Noi te iubim, toți, mulți, soție, copil, prieteni și copiii lor, mătuși, surori, mame și tați. Suntem norocoși să te avem lângă noi, în viața asta , suntem norocoși să fim aici și acum împreună.

Iar eu……….eu te iubesc pentru o mie și unu de motive, dar cel mai mult te iubesc pentru că îmi aduci flori, fără o ocazie specială. Îmi aduci flori. Mereu. Vreme de 21 de ani. Știi că, gestul ăsta nu prezenta niciun interes pentru mine, până să te întâlnesc pe tine? Acum îl ador.

Te iubesc pentru că ești mereu acolo la întâlnirile cu mine. Mereu înaintea mea, ca și cum ai vrea să îmi spui că mă pot baza pe tine, că ești mereu acolo pentru mine. Și ești. Punctualitatea ta e imbatabilă.

Te iubesc pentru că mă vezi mai frumoasă decât știu eu. Pentru că mă vezi frumoasă dimineața, la prânz și seara, prin soarele și prin furtunile mele.

Te iubesc pentru că îmi zâmbești și în somn. Pentru că îmi vii în întâmpinare cu tot ce cere sufletul meu.

Te iubesc pentru că de fapt ție nu trebuie să îți cer nimic, tu îmi dai totul.

Te iubesc pentru că nu există nimeni pe lumea asta care să mă iubească așa cum știi tu.

 

Te iubesc pentru că ești soțul pe care niciodată nu am știut că îl pot avea, ești tatăl copilei mele, cel mai blând și bun.

 

Nici nu știu dacă vreodată o să pot să dau înapoi ceea ce primesc de la tine. Câteodată nici nu  știu CUM să dau înapoi, așa că mă surprind întrebându-mă: cum te pot iubi mai mult? Pentru acum îți mulțumesc că EȘTI. Sprijin, iubire, brațe calde, zâmbet larg, multă bunăvoință, fără așteptări.

 

Ce noroc că te-am întâlnit, ce fericire că suntem împreună în viața asta.

La mulți ani fericiți și sănătoși frumosule:)

 

Sunt Corina și

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.