7

7 ani

Îmi place să călătoresc, am străbătut la propriu globul pământesc, din Noua Zeelandă până în Alaska.  Am urcat potecile munților, am înotat în apele mărilor și  oceanelor, am încercat mâncarea specifică locurilor, am întâlnit oameni minunați, am legat prietenii frumoase, am râs, am experimentat. Am călătorit mulți ani și mereu am crezut că asta a fost experiența vieții mele, esența, mă definea. Așa și era. Atunci.

Adevărata călătorie a vieții mele, cea care va lăsa urme pe acest pământ și fericire în sufletul meu pentru totdeauna, avea să înceapă în urmă cu 7 ani. Nu știam nimic despre drumul ăsta, era nou pentru mine și când am apucat-o pe el, mi-am luat un bilet, doar dus, căci nu mai aveam de gând să mă întorc. Era într-o zi de Martie senin, atunci a început.

 

Mi se face pielea de găină și inima-mi cântă de fericire, când scriu aceste rânduri. Au trecut 7 ani de vis, multe luni și mai multe zile, nopți, clipe, toate cu tine, alături de tine.

❤️7 ani de magie, plini cu cea mai pură iubire

🌈7 ani colorați și veseli precum cele 7 culori ale curcubeielor tale, desenate pentru mine

🎼7 ani de voce cristalină și zglobie precum cele 7 note muzicale

🕌7 ani de tine, minune a lumii, a casei noastre, a inimii și ființei mele, fascinantă și uluitoare precum cele 7 minuni ale lumi

🌞 ani de noi începuturi, de noi etape, exact așa cum începe fiecare zi din cele 7 ale săptămânii. Cu fiecare zi, o nouă șansă, un nou răsărit, din nou împreună.

⭐️7 ani de admirat strălucirea și lumina pe care o împrăștii, precum cele 7 stele surori ale Pleiadelor. Și dacă aș fi fost Atlas, aș fi dus cu bucurie cerul pe umerii mei, știind că tu strălucești acolo.

🐞7 ani de gingășie și delicatețe, precum cele 7 buline ale unei mămăruțe

 

Şapte este numărul perfecțiunii divine sau al desăvârşirii, unul dintre numerele considerate magice de-a lungul istoriei omenirii care continuă să fascineze şi astăzi.Numărul şapte, este semnul lumii complete, al creaţiei încheiate, al creşterii naturii.

 

E un privilegiu şi o bucurie enormă să fiu martor umil al călătoriei tale.

 

🥳Pentru cei mai frumoși, luminoși,  fenomenali 7 ani  cu tine, dar și pentru cei ce vor mai veni : “La mulți ani”.  🥳

7

 

Sunt Corina și

https://recomandcudrag.ro/2019/03/prima-primavara-din-restul-celor-mai-frumoase/

https://recomandcudrag.ro/2018/03/cu-5-ani-urma/

 

Comments

 1. Andra 22/03/2020 Răspunde

  La multi ani!, minune a casei tale si fericire a parintilor tai, privilegiati calatori! :) Sa stralucesti mereu, sa incanti, sa daruiesti si sa primesti, mereu, iubire!

  • Ion 22/03/2020 Răspunde

   La mulți ani copil frumos! Îți doresc o viață plină de călătorii, experiențe frumoase și să fi înconjurată de oameni buni.

   • Ion, draga Ion, tare dor ne este de tine, multumesc ca ti-ai luat putin timp sa ne trimiti urari.Transmit copilului:)

  • Multumim Andra, am citit impreuna cu Leti mesajul tau, multumim ca trimiti gandurile tale bune mereu.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.