Prosopul de microfibră în stil turban

Prosopul de microfibra in stil turban

Când ies din baie îmi place să îmi prind părul într-un turban, adică să nu ies cu apa șiroind din păr pe mine sau pe jos . Aflasem la un moment dat că nu e bine să îți “freci” părul cu materiale dure, genul prosopului de bumbac, pentru că îl agresezi și în timp firul se va rupe, subția sau matifia. Așa că ani de-a rândul nu mai mi-am frecat bine părul după baie, așa cum mă învățase mama:), ci mi-am pus prosopul pe cap, în stil turban, pe care îl prindeam apoi jos, în spate cu o clamă/clește de par, că să nu cadă.  Ok, recunosc nu prea îmi plăcea, pentru că la orice mișcare cu capul în jos sau într-o parte, îmi cădea prosopul.

 

Ce vreau să vă spun e că am găsit turbanele astea super cool la Decathlon. În primul rând se prind foarte ingenios cu un nasture jos, la ceafă, pot să fac și flotări cu turbanul pe cap, nu alunecă neam. Le poți agăța în cuier, cu elasticul din dotare și au niște culori vibrante, așa pe gustul meu. Am luat două, unul pentru mine, celălalt pentru micuța mea.

 

Aaa, și dacă urmați CG – metoda curly girl, să știți că sunt din microfibră, absorb apa atât de eficient, încât timpul de uscare scade simțitor, ceea ce va combate efectele nocive ale aerului fierbinte. Spre deosebire de materialele din bumbac, microfibra nu electrizează firele de păr, așa că vei avea de-a face cu mai puține fire rebele și un păr mai ușor de aranjat. În plus, vei putea folosi mai puțin din produsul tău de îmblânzire a firelor rebele.

 

Ia să vedem:)

Îl puteți comanda acum și online AICI

Sunt Corina și

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.