Festival estival cu Forbes Kids

Forbes Kids Festival

Festivalul organizat de Forbes Kids,  a venit cu un aer estival, de vacanță și timp liber. Poate tocmai pentru că suntem în iulie și cam cu asta ne ocupăm. Adică, noi părinții și copiii deopotrivă.

Ne-am întâlnit cu toții pe pajiștea verde și generoasă din parcul Mogoșoaia, pentru o porție bună de joacă, dans, distracție și mai ales timp de calitate petrecut împreună.

Și pentru că tema festivalului a fost “Pași către viitor”, pe copii i-a așteptat un adevărat târg al meseriilor, în care au descoperit tainele diverselor profesii:

·      Croitor – Fabrica de ursuleți a venit la FORBES KIDS FESTIVAL 2019 cu un super atelier de croitorie! Cei mici au avut ocazia să construiască ursuleți pufoși umpluți cu norișori. Daaa, ursuleți pufoși umpluți cu norișori! 

·      Tâmplar – Oamenii harnici și iscusiți de la Lura Atelier & Studio i-au învățat pe copii cum să folosească UNELTELE și să se bucure de o serie de activități de viață practică: măsurători cu ruleta, înșurubare folosind degetele, șurubelnițe și diverse chei, să bată cuie cu ciocanul

·      Actor –  Emotions Lab – dezvoltarea inteligenței emoționale prin teatru (www.lapuck.ro) au fost la festival cu un minunat atelier de ACTORIE pentru micuții prezenți S-a  lăsat cu jocuri de improvizație, imaginație și mișcare scenică, plus super distracție, noi prietenii și muulte aplauze!  💕

·      Arhitect – alături de Matius copiii au învățat cum aduci elemente de unicitate unei afaceri, cum amenajezi un minimarket și, în esență, ce înseamnă să fii arhitect de meserie.

·      Pictor – meserie dezvăluită cu drag, culori, pensule și muuultă creativitate de Rembrandt Art School.

Și apoi au mai fost toți oamenii ăștia grozavi : piloți, pompieri, jandarmi, medici, militari și polițiști care au interacționat foarte prietenos  cu copii și le-au povestit câte puțin din ce înseamnă meseriile lor, ce resposabilități implică. Copiii au fost foarte receptivi și impresionați, a fost magie:)

Copiii s-au bucurat și de toate activitățile creative, de tobogane, de dans și muzică și bineînțeles de înghețată.

Iar eu, m-am bucurat de mersul desculț prin iarbă, de blondele de la Potcoava (mi-a fost dor de ele), de prieteni buni și de copiii noștri.

Prin intermediul blogului, anul acesta, am avut onoarea și privilegiul să fiu alături de Forbes Kids festival și ca partener media.

Intrarea la festival a fost liberă, la fel și participarea la ateliere.

Sunt Corina și

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.