Rămas bun – ultima ediție Digital Parents Talks

Corina Poptean

Nu merg des la evenimente. Merg rar, spre deloc. Și nu pentru că nu sunt oportunități și/sau invitații, ci pentru că le aleg cu grijă. Doar pe cele unde chiar cred că, nu mă voi plictisi groaznic pe scaun, unde vreau să ascult cu interes pe cineva anume sau de unde pot să învăț ceva folositor. Timpul – cea mai valoroasă resursă a mea- îl folosesc astfel cumpătat, nu îmi place să-l irosesc aiurea .

Am făcut introducerea de mai sus tocmai pentru a vă ajuta să înțelegeți că prezența mea la ultima ediție a cursurilor Digital Parents Talks, nu a fost una de complezență. Digital Parents Talks este un concept Parenting PR  creat special pentru comunitatea de bloggeri părinți, o comunitate din care fac parte de aproape doi ani. Pe parcursul acestor doi ani, am participat cu bucurie la câteva din cursurile lor și întotdeauna am plecat mai plină, mai luminată, cu multe informații noi, asimilate cu aviditate și curiozitate deopotriva. Datorită acestor întâlniri, am întâlnit mulți oameni valoroși, buni pe partea lor de conținut, profesioniști, pe care poți conta la nevoie.

Când cei de la Parenting PR au anunțat ultima ediție a acestor cursuri, am participat pentru că voiam să le mulțumesc, prin prezența mea acolo, pentru eforturile lor de a ne aduce împreună, într-o comunitate cu valori și principii similare; pentru toate edițiile în care au adus cei mai buni oameni în domeniu; pentru flexibilitate și viziune.  

Poate nu în mod întâmplător, ultima ediție a fost despre puterea lui împreună și puterea unei comunități. 

Au fost acolo câteva femei puternice, formatoare de opinie în online, care fac campanii sociale și umanitare, strâng fonduri, fac networking, educație și pun lucrurile în mișcare pentru că au înțeles #PutereaLuiÎmpreună. 

 Au vorbit, pe rând, în fața noastră

·     Atena Boca  fondator comunitate La primul bebe

·     Mira Loghin  fondator comunitate Lumea lui MOMO – draga mea prietenă, pe care o știu de când avea Leti doar 2 ani și din a cărei comunitate fac și eu parte.

·     Roxana Domnica  fondator MORE Networking

·      Adelina Oane  fondator Zen Mommy Village community powered by The Village – Your Family Hub

Le-am ascultat povestind cu pasiune despre comunitatățile lor, despre cum fac ele lucrurile să meargă, ce obstacole și ce bucurii au cu comunitatea, la ce le-a ajutat să aibă o comunitate și ce speră să facă pe viitor cu oamenii pe care i-au strâns laolaltă.

Întâlnirea asta a fost găzduită de Cartier Hub, un spațiu pentru antreprenori și pentru comunitatea din Drumul Taberei. E o locație nouă, modernă, foarte curată, de unde poți  să lucrezi ca antreprenor sau freelancer în spațiul de co-working, poți să participi la un curs, un eveniment sau o lansare. Poți să îi aduci pe copiii tăi la atelierele dedicate lor sau poți să vii cu întreaga familie și să te întâlnești cu oamenii din cartier.


În pauza dintre întâlniri s-a servit desigur masa. Sincer, nu mă așteptam să îmi placă atââât de mult ce s-a servit: chiftele. Cei de la Chiftelarie au fost acolo și ne-au adus chiftele de porc, curcan, pește și legume, fasole bătută și salată de varză. Eu mă bucur oricând de o experiență culinară, dar acum mi-au plăcut așa de mult chiftelele lor încât m-am interesat unde îi pot găsi după eveniment și le-am făcut o vizită la locația lor din Drumul Taberei, pentru încă o porție. Noi gătim acasă des, în fiecare zi de fapt, însă nu ne-au ieșit niciodată chiftelele ca ale celor de la Chiftelarie: bune, bune de tot. Recomand cu drag. 

Bonus: Nu am putut să nu observ că oamenii de la Chiftelarie sunt pe sustenabilitate și au servit chiftelele în cornete de hârtie, sau în farfurii, tacâmuri și ambalaje făcute din plante, 100% biodegradabile și compostabile. NIMIC din plastic. Felicitări, uite că se poate, mă înclin.

O altă surpriză plăcută a fost prezența brandului românesc Artesana, la acest eveniment. Spun surpriză, din două motive: 

1.  sunt mare fan al acestui brand, cumpăr de la ei de ceva vreme

2.  am avut bucuria să o întâlnesc acolo, în persoană, chiar pe Alina Donici, fondatoarea Artesana.

Sunt puține branduri în acest moment, pe piața românească, care îmi plac și de la care cumpăr lactate în acest moment. Unul dintre ele este Artesana. Pe mine m-au convins prin oferirea unor produse alimentare naturale, tradiționale, ecologice, fără adaosuri de aditivi chimici dăunători organismului și de calitate superioară, dar mai ales prin faptul că produsele lor sunt ambalate în sticlă, nu în plastic. Din nou, plastic ain’t fantastic, promit să detaliez mai multe despre acest minunat brand într-un alt articol. Mă bucur că existați, aici în România, și că vă străduiți să faceți totul corect, bun și gustos.

Pozele în care arăt așa gorgeous și curly sunt rezultatul măiestriei lui Mihai Răitariu, mulțumesc mult.

Parenting Pr, Ana și Lavinia, rămas bun, mult succes pe noul drum, să ne vedem cu bine .

Sunt Corina și

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.