Cel mai bun specialist în pensat din București

QP9A2183

În urmă cu ceva timp mi-am propus să testez, cu scop pur informativ, pe blog, câteva centre specializate în pensat din București. Am făcut asta timp de câteva luni și am întâlnit mulți oameni talentați, buni pe segmentul lor de piață. Am testat aproape toate tehnicile de pensat: calsic, cu penseta, epilarea cu ceară clasică sau de unică folosință, cu ață sau cu șablon.

Unele mi-au plăcut, altele deloc , ideea era să documentez totul într-o serie de articole. Am început  cu acest articol, iar mai apoi am renunțat, pentru că nu sunt prea bună în a compara o persoană cu alta, iar mai apoi totul este atât de subiectiv, ce îmi place mie nu înseamnă neapărat că îți va place și ție, și invers.

Și apoi adevărul este că eu merg de aproape 8 ani la aceeași persoană să mă pensez. Îmi place așa de mult stilul și metoda ei de a pensa, încât acum după ce am făcut acest tur al saloanelor de pensat, sunt și mai mult convinsă că ea este persoana perfectă pentru mine.

Numele ei este Elis Teodorescu și o găsiți într-un salon chic, de la parterul unei case vechi, pe Radu Beller la nr. 29.

Elis este un promotor, un deschizător de drumuri în acest domeniu fiind primul sprecialist din România care a transformat „pensatul” în ARTĂ, ea nu este doar un specialist ci un adevărat vizionar.

Pasiunea și tenacitatea au făcut-o să  se impună prin profesionalism și minuțiozitate drept cel mai important designer de sprâncene din România. Desemenea Elis este o persoană caldă și plină de energie care iubește să lucreze cu oamenii. Probabil încă unul din motivele pentru care rezonez așa de bine cu ea.

Dacă aveți nevoie, las aici câteva recomandări pe care le-am obținut în urmă colaborării mele îndelungate cu Elis. Sunt concluziile mele și desigur pot fi subiective:
  • Nu vă pensați niciodată singure/singuri
  • Nu întrețineți forma sprâncenelor acasă. Eu am așteptat întotdeauna o lună (intervalul recomandat de Elis) și nu încerc deloc să îmi mai tot “smulg” fire singură, pentru că întotdeauna sfârșesc prin a pierde inevitabil forma. Deasemenea, o lună este intervalul ideal pentru creșterea firului de păr, pentru o evoluție de la un stadiu la altul.
  • E important să comunici cu persoana care te pensează, arată-i poze eventual, spune-i exact care e modelul în care ai vrea să te încadrezi.
  •  O greșeală majoră este să te pensezi întinsă, pe un pat de cosmetică. De ce ? 1- persoana respectivă nu are o viziune corectă asupra ta, te privește de deasupra, din creștetul capului. 2 – toată musculatura și pielea facială își modifică forma/poziționarea în momentul când stai întins. Elis pensează mereu de la același nivel, stând în picioare sau pe scaun în fața ta.
  • Găsește profesionistul și rămâi cu el. Eu merg la Elis de aproape 8 ani.

Când am ajuns la Elis, aveam sprâncenele foarte subțiri, iar ea a fost primul specialist care m-a încurajat să le las să crească. Iar eu am ascultat-o:)

Eu votez pentru sprâncene în armonie cu chipul și trăsăturile fiecăruia. Pentru sprâncene care nu sar în ochi, nu sunt primul lucrul pe care-l observi la mine când mă vezi pe stradă. Degeaba vreau eu sprâncene a la Angelina Jolie dacă nu am cu ce, dar mai ales nu se potrivesc chipului meu.

Vă rog să mergeți cu încredere la Elis, nu uitați totuși că nu există o anumită grosime, lungime, arcuire care să definească o sprânceană perfectă. Este perfectă acea sprânceană care se potrivește armonios chipului tău ( de la Elis citire:))

Nu neglijați sprâncenele, ele sunt un detaliu estetic significant. Pensate corespunzător, sprâncenele prezintă marele avantaj de a corecta și forma ochilor. Câteodată efectul unui pensat executat incorect este modificarea expresivității chipului. 

Mie îmi plac sprâncenele mele așa cum sunt, deocamdată. Nu prea îmi place să le “machiez” și sincer nu îmi plac supradimensionate și groase, așa cum se poartă acum.  

Dacă însă doriți să umpleți goluri sau să scoateți în evidență culoarea la Elis sunt disponibile și servicii de vopsire sprâncene/gene sau tatuaj fir cu fir prin microblading. Pe Elis o găsiți si online, pe Elis Teodorescu Eyebrows Designer.

Pe lângă faptul că este maestrul sprâncenelor, mai rezonez cu Elis și dintr-un alt motiv, tare drag mie. De când am început rubrica “Mie Îmi pasă” am descoperit că sunt mulți alții care sunt deja pe acest drum, Elis fiind unul dintre ei. Americanii ii spun “Pay it forward”, un fel de “Dă mai departe”. Elis “dă mai departe” și întinde o mâna de ajutor necondiționat mamelor singure cu o poveste de viață impresionantă sau cazurilor speciale cu femei/fetițe care au suferit arsuri la nivelul chipului lăsându-le fără sprâncene.

Elis, mă înclin.

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.