Mirela, gașca si copilul

24879909_525469794478797_4395874297716896526_o

Sala circului metropolitan e plină, plină, un spectacol vândut până la ultimul loc sau un spectacol sold-out așa cum spune romgleza noastră cea de toate zilele. Îi aștept cu nerăbdare, le știu toate versurile, toate cântecele ba chiar și coregrafia.

Când luminile s-au stins iar pe scenă a intrat gașca, jur că mi s-a încălzit sufletul de emoție și mi s-a făcut pielea de găină.

♩♫♪♬ “Unu, doi, unu, doi/ Gașca Zurli suntem noi/  unu, doi, unu, doi/ Am venit cu drag la voi.”♩♫♪♬

Păi da, sunt la un spectacol pentru copii al mega/hiper/bine cunoscutei “Gaaașcaaa Zurli”. Nu ai cum să nu fi auzit măcar o dată de Gașca Zurli, fie că ești părinte sau nu.

Gașca Zurli este trupa fenomen naţional pentru copiii din România. Este cel mai mare brand pentru copii 100% românesc.Gașca Zurli are un succes răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

Cd-urile, cărţile, jocurile, sunt cele mai căutate produse româneşti pentru copii.

Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, printre care ne numărăm și noi.

Cum?Cum s-a ajuns aici? Simpul, Gașca Zurli s-a născut în mintea, dar mai ales în inima Mirelei Retegan și ca toate lucrurile pornite din inimă, a ajuns un succes. Ea este femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen național.

 

Mirela Retegan, fondatoarea trupei, e un om pe care dacă îl întâlnești o dată știi că e făcută din raze:) Raze de soare sau raze de Mirela așa cum îi place să se alinte. După umila mea părere, Mirela e un fel de Oprah a României, doar că foarte populară în rândul copiilor:)

Culmea e că Mirela se adresează tuturor copiilor și celor mici și celor mari (adulților). Ea le vorbește copiilor din noi, activează bucuria copilului din noi

De multe ori mă întrebam de ce sunt emoționată când îi văd pe scenă? Doar e un spectacol pentru copii, nu?

Păi pentru că Zurli e o stare de spirit, pe care Mirela și gașca ei o transmit prin toți porii, către noi, fără diferență de vârstă. Ei au găsit cheia care deschide ușa spre copilărie, joacă și libertate. Și au folosit-o pentru a descătușa bucuria din sufletul nostru. Drumul spre copil e drumul spre tine.

Știu că nu sunt singurul adult emoționat și încântat de creațiile lor, pentru că văd alte sute și mii de alți părinți împărtășind aceleași stări cu mine, la spectacolele lor. Oameni lăcrimând și deopotrivă râzând, e terapeutic.

La spectacolele Zurli, familiile descoperă că “joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii”, aşa cum îi place Mirelei să-şi descrie creaţia.

 

Mirela îți mulțumesc pentru emoție, pentru căldură și pentru că ai intrat în viețile noastre hotărâtă să ne bucuri. Felicitări, ai reușit.

Cam așa…..

 

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.