În fiecare lună, o faptă bună – III

Be_Kind_1024x1024

În familia în care eu am crescut nu am avut această tradiție de a primi ceva nou de Paște, bănuiesc că a fost din cauza lipsurilor financiare. Și în toată sinceritatea nici măcar nu am auzit de expresia “Iepuraș de Paște”, până de curând. Când am fost copil nu am auzit niciodată întrebarea “Ce ți-a adus iepurașul?”. Răspunsul ar fi fost simpul,“nimic”:)

Luna aceasta am ales să-I sprijin pe cei de la Touched România să ofere îmbrăcăminte,  de Paște, pentru 300 de copii care cu puțin ajutor din partea noastră nu vor răspunde “nimic” la întrebarea “Ce ți-a adus iepurașul?”.

Proiectul „Îmbracă un copil de Paște” își propune să strângă fonduri pentru un grup de 300 de copii în dificultate din programele Touched România, dăruindu-le haine noi, rechizite școlare și sprijin să meargă la școală sau grădiniță și să crească alături de familia lor.

 

Paștele nu este doar o sărbătoare a familiei, ci și un bun prilej pentru a întinde o mână de ajutor celor aflați în nevoie. Eu sunt parte din proiectul „Îmbrăcă un copil de Paște” organizat de către asociația Touched România și am donat 2 euro pentru a face viața mai frumoasă copiilor fără posibilități!

 

Trimite și tu un SMS cu textul ÎMBRACĂ, până pe 10 aprilie, la numărul de telefon 8840 și îmbracă un copil de Paște!

 

“Omul nu e niciodată atât de mare ca atunci când se lasă în genunchi să ajute un copil “

 

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.