Un an bun, foarte bun

depositphotos_28805695-stock-video-silhouette-of-woman-head-holding

A mai trecut un an. A fost un an bun, ca de altfel toți anii de dinaintea lui. Sunt binecuvântată să văd și să apreciez lucrurile bune și frumoase în viață. Și când ești așa, ele se întâmplă. Pe principiul “toate mi se întâmplă numai mie” – MIE mi se întâmplă numai lucruri frumoase, EU întâlnesc oameni minunați, generoși, inspirationali. Văd binele în tot și peste tot iar el se întoarce înzecit către mine.

Nu mi-am evaluat niciodată anii sau viața, dar știu că ei (anii) au fost extrem de generoși cu mine, iar ea (viața) e un miracol, pe care îl trăiesc cu recunoștință.

În anul ce tocmai s-a încheiat, am fost norocoasă să mă trezesc în fiecare dimineață în țara asta, aici unde sunt acum nu din întâmplare sau pentru că nu am încotro ci aici, pentru că așa îmi doresc. M-am trezit în fiecare dimineață cu șansa extraordinară la o nouă zi trăită în pace și liniște, o zi în care copilul meu se poate juca liber, fără frică. Nu ne-am trezit în zgomotul bombelor și gloanțelor în 2017, așa cum au făcut-o mulți copii în Siria sau Irak.  

Ne-am trezit cu belșug în de toate: mâncare, apă și aer. Nu toți au avut acest privilegiu în 2017, în Venezuela (și nu numai)  încă se moare de FOAME, iar în Siria până și aerul le-a fost otrăvit. 

Am privilegiul să mă trezesc într-un pat, la căldură, cu cei dragi lângă mine. Sunt sănătoasă, iar asta, la 40 de ani e un lux, credeți-mă.

Și uite d’aia spun că: sunt bogată, extrem de bogată , trăiesc în lux aș putea spune. Și sunt recunoscătoare pentru asta.

Rezoluția mea pentru 2018? E mai mult o rugă: “Doamne nu mă lăsa să uit toate astea și mi înțelepciunea să mă bucur de ele”.

 

Vine un an bun pentru noi, ca de altfel toți anii de dinaintea lui.

 

Comments

 1. Loredana 03/01/2018 Răspunde

  Ce frumos! Imi plac la nebunie articolele tale pentru că scrii frumos si pentru că transmiți bunătate chiar si atunci când vrei să critici ceva. Un an nou exceptional iti doresc!

  • Oau, cum a venit comentariul tau Loredana, ca o binecuvantare. Multumesc mult, apreciez enorm cuvintele tale. La multi ani!

 2. Laura 03/01/2018 Răspunde

  Să ne aducă 2018 numai bucurii și liniște sufletească. La mulți ani, dragă, Corina! PS: Te-am visat azi noapte. :D

 3. DaddyCool.ro 03/01/2018 Răspunde

  Ce frumos! Felicitări! Dacă ar înțelege toată lumea cât e de bogată, de fapt... :)

 4. Mă alătur și eu selectului club de oameni bogați:) Mulți se plâng de o groază de nimicuri și uită de fapt cât de norocoși sunt, exact cum foarte frumos ai scris.

 5. anda_elena 05/01/2018 Răspunde

  Așa este! Mă bucur de bucuria celor care văd și binele, care știu să fie recunoscători cu și pentru ceea ce au! Și, Doamne, câte avem! Din păcate, unii aleg să le aprecieze doar când le pierd... Din păcate, alții nu le au deloc... Din păcate, alții au totul și preferă să vadă doar partea goală a paharului! Noi să le vedem! Să ne bucurăm de ele! Să mulțumim pentru fiecare strop de bine - și să-l înmulțim! Spor în toate cele bune!

 6. Din pacate, putini dinttre noi suntem recunoscatori pentru ceea ce avem. Intotdeauna ne dorim sa avem mai mult si mai bun, dar uitam sa multumim pentru putin, pentru emotii de moment...

  • Anna, multumesc pentru comentariu. Nici eu nu sunt perfecta sa stii. Si eu vreau mai mult, si eu uit sa fiu recunoscatoare pentru ceea ce am deja, dar sper sa o fac din ce in ce mai rar.

 7. Incredibil! Azi dimineata ma gandeam fix la asta. Cat de recunoscatoare sunt pentru viata pe care o traiesc si priviliegiul de a o trai in liniste. Te pup cu mult drag di dor. Esti extraordinara!

  • Multumesc pentru ca ti-ai facut putin timp sa lasi comentariul asta Violeta, apreciez. Articolul e scris la finele anului trecut, dar desigur mereu de actualitate. Ma bucur ca esti fericita si impacata cu viata. Si mie mi-e dor:)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.