In fiecare lună, o faptă bună – I

CZr0oT6WwAAs3El

A trecut luna cadourilor, luna cu sclipici și voie bună, s-a evaporat precum un balon de săpun. Pe lista de rezoluții pentru noul an, cea în care am bifat vise și dorințe, am pus – chiar acolo lângă călătorii – empatie și generozitate. Chiar dacă Decembrie nu mai e, mi-am propus să nu uit că oamenii au nevoie de ajutor tot timpul, nu doar o lună pe an.

 

Proiectul #ÎnFiecareLunăOFaptăBună merge mai departe: luna aceasta o ajut pe Iarina- o fetiță care încă nu a împlinit un an, dar are nevoie de un transplant hepatic. Am un copil sănătos nu știu cum e să treci printr-o încercare așa de grea, cu un copil așa de mic. Mă îngrozește gândul că un adult ar trebui să treacă printr-o procedură de asemenea complexitate, darămite un pui mic, mic de om.

 

“Singura mea ȘANSĂ la viață este un transplant hepatic efectuat de urgență la un spital din străinatate. O comisie de la o clinică din Istanbul a fost dispusă să mă consulte la începutul lui Ianuarie 2018 în vederea pregătirii pentru operația care costă aproximativ 100.000 EUR.

 

Anul Nou mă va prinde în Clinica din Istanbul, unde voi aștepta rezultatele testelor preliminare, pe baza cărora se va stabili dată exactă pentru transplant.

 

Mami și tati luptă din răsputeri să îmi ofere această ȘANSĂ, au strâns o parte din suma necesară transplantului insă au nevoie și de ajutorul vostru: al tuturor oamenilor de bine care puteți dona o sumă de bani pentru a salva viața unui copil.”

 

Puteți citi mai multe despre Iarina pe blogul www.sansaiarinei.wordpress.com , totul este foarte transparent, aici postează părinții Iarinei  despre: câți bani s-au strâns până acum, numele celor care au donat și despre starea Iarinei.

Îi putem oferi o șansă la viață Iarinei, donând în:

  • Cont RON:

RO82BACX0000000807121000 , Swift: BACXROBU

Deschis la Unicredit Bank sucursala Piața Sfatului, Brașov

Titular cont: Luchian Cristea Gabriel (tatăl Iarinei)

 

Vă reamintesc că nu trebuie să fie o suma mare, donați cât puteți, cât aveți. Puterea lui împreună, a lui puțin de la mine și puțin de la tine, este cea care ne face să vibrăm la unison, cât mai sus.

“I am not going to change the world, You are not going to change the world, But we can help, We can ALL help”

 

IARINA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU. HAI SĂ-I OFERIM O ȘANSĂ LA VIAȚĂ!

 

 

#MieÎmiPasă

 

 

 

 

 

 

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.