Tratament luxuriant pentru păr

Par hidratat

De când mă știu am avut un păr frumos, des, cu volum și cârlionți. 40 de ani și încă se ține bine, nu s-a rărit, firul nu s-a subțiat, nu am vârfuri despicate deși a trecut și el prin muuulte.

L-am vopsit în blond, mov, roz, roșu, castaniu, cu șuvițe, iar pentru aproape jumătate din viață l-am întins cu placa zil-nic. Mai are și un pigment negru-negru de-mi trebuie ceva pudră ca să-l decolorez, deci a suferit ceva daune.

Orice purtătoare de păr creț, cu fir gros știe că astfel de păr are nevoie de hidratare pentru a arăta bine. Așa că invitația celor de la Gett’s a fost bine venită.

 

 

Au un tratament care promite să șteargă istoricul părului tău. Un sistem luxuriant de tratament, care reprogramează structura internă și externă a părului pentru rezultate demipermanente, obținute în salon și continuate acasă.

 

Un vis devenit realitate: primul tratament în trei pași care restructurează firul de păr de la interior către exterior, cu rezultate care durează până la 10 săptămâni. Folosit după colorare, decapaj, permanent sau pentru a repara vârfurile despicate și a păstra lungimea părului, are rezultate dovedite.

 

Pasii 1 și 2 ai tratamentului  se vor realiza în salon, în timp ce pasul 3 al tratamentului este reprezentat de produsul de întreținere pentru acasă.

 

Eu am început ușurel cu pasul 1, efectuat la salon, cu un masaj ce a durat aproape jumătate de oră.

Ce mai pauză și răsfăț pentru numai 20 de lei!!!

 

Aaaa, să nu uit:) Tratatmentul se numește Time Fudge Machine și îl poți încerca numai în saloanele Gett’s.  Așa că, ce mai aștepți? Sună și fă o programare.

Comments

  1. Laura 07/12/2017 Răspunde

    Dincolo de campanie mie mi s-a parut cel maibtare tratament pe bune. Încă se văd efectele și părul meu e mătăsos și se descurcă repede fără să folosesc balsam. Mulțumim Lavinia și Getts pentru invitație.

    • Avem o poza impreuna, stralucitoare and all, am vrut sa o postez, dar nu stiam daca esti de acord:)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.