Love Yard Sale

21767962_593047044152988_8900684378314487550_n

Prima oară am văzut un târg de haine, prin filme şi era chiar în curte. Adică, la americani aşa funcţionează: are omu’ nişte haine, nişte lucruri, pe care nu le mai foloseşte şi le scoate la vânzare chiar pe gazonul din faţa casei, în curte adică. De aici termenul de “yard sale”.

 

Mă bucur să văd că în ultimii ani a luat amploare şi la noi genul acesta de târguri, pe care le-am cutreierat şi eu. Dacă ai noroc şi găseşti un târg fain, poţi găsi multe haine frumoase, o mulţime de bijuterii, încălţăminte şi genţi – toate la preţuri super bune. Yard Sale-ul este plin de lucruri îmbrăcate puţin sau deloc, este un fel de reciclare prin refolosire.

Eu nu prea sunt “la modă”, nu sunt la curent cu ultimele tendinţe în modă. Când îmi caut haine, mă uit în primul rând la calitate şi material. Îmi plac cardiganele din lână, tricourile din bumbac organic şi şalurile de caşmir. Nu sunt un cumpărător impulsiv şi nu cumpăr lucruri multe şi slabe calitativ doar pentru că sunt la reduceri masive. De obicei investesc într-o singură piesă, pe care dacă nu mi-o permit financiar, o aştept la reduceri, o caut prin outlet sau o vânez pe la târgurile de haine. Stiţi voi, pe principiul: buy less, choose well, make it last.

 

Prietena mea Laura Bucur a creat o poveste a lucrurilor frumoase care încă merită să fie iubite şi purtate cu drag, deşi nu sunt noi. Love Yard Sale se numeşte, şi are o comunitate frumoasă de oameni, care în curând împlineşte 3 ani de existenţă.

 

Sunt entuziasmată să anunţ că la ediţia aniversară de anul acesta voi participa şi eu ca expozant. Yuhuu!!

Va aştept cu haine din garderoba mea, de la Zara, Mango, Tommy Hilfiger, Stefanel, BCBG Max Azria; pantofi de la Clarks, Nine West şi Enzo Angiolini

 

Şi vă mai aştept cu preţuri bune. Şi dacă nu sunt bune negociem, bine?

Cumpără şi ajută – 20% din suma încasată din vânzări o voi dărui unui caz pe care îl voi alege aleator, de pe portalul împarte.ro.

 

Deci, dacă vei cumpăra ceva de la mine, te vei alege cu produsul cumpărat şi vei da şi o mâna de ajutor, celor ce au nevoie.

 

Vă aştept să ne cunoaştem şi să bem o cafea, sâmbătă 4 noiembrie, la Copper’s Pub din strada Hristo Botev, nr. 25. Intrarea vizitatorilor este liberă.

 

Hai, la scotocit garderobe:)

Comments

  1. Laura 31/10/2017 Răspunde

    Corina, eu sunt cu asa emotii ca nici nu o sa stiu de mine sambata. Dar pot sa spun cu siguranta ca oamenii care ne vom aduna acolo sunt de nota 10. Sper sa fie o zi frumoasa si pentru voi, pentru mine va fi una de neuitat. PS: Sunt onorata si emotionata ca m-ai numit prietena.

    • Vom fi cu totii acolo langa tine sambata, Laura. Te ajutam sa treci cu bine peste emotii:)

  2. alaxandra 02/11/2017 Răspunde

    Spor la eveniment. Mi-as fi dorit sa ajung macar de data asta, dar...programul nu ne permite. :(

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.