Paște cu cozonac 100% natural, 100% tradițional

646x404

Ce îmi mai place sărbătoarea de Paște, mă duce tot timpul cu gândul în copilărie, la primăvară, la renaștere, la părinți și bunici, la biserică și ouă roșii, la împărtășanie și cozonac.

Acum încerc să mențin și eu atmosfera de sărbătoare pentru familia mea, dar mai ales pentru fetița noastră. Facem curat, mergem la slujba de înviere, pregătim cu drag masa pentru Paște, vopsim ouă și NU frământăm cozonac. Toate până la cozonac, îmi place dar nu să îl fac eu. Din supermarket nu am să cumpăr nicicând. Păi, și atunci? Ia uitați ce am găsit eu aici: un cozonac pufos cu ingrediente numa’ una și una.

• MAIA-acest ferment natural obținut din apă și făină, acest ingredient abandonat și uitat în favoarea drojdiei de panificație.
• făină 100% naturală
• ouă
• lapte integral 3,5%
• unt
• sare de mare
• zahăr brun de trestie
• umplutură: nucă și cacao.

cozonac-traditional-bio-4

cozonac-traditional-bio-5Dacă sunteți ca mine, adică fără timp și chef de frământat aluat dar preocupați de mâncare cu ingrediente sănătoase, naturale, de calitate atunci iată că există o soluție și pentru noi. Cei de la care eu cumpăr pâine în mod frecvent, au și acest cozonac minunat, pufos și gustos. Cozonacii se găsesc la Brutăria cu Maia și se pot comanda și online săptămâna aceasta aici.

Din pasiune pentru produse curate, sănătoase, tradiționale, adevărate a luat naștere “Brutăria cu maia” care ne oferă produse de panificație și patiserie cu maia, cu proces tehnologic de lungă durată, cuptor pe vatră, ingrediente 100% naturale, produse tradiționale, proaspete, savuroase, sanataoase fără E’uri, calitate garantată, care au caracteristicile de gust, consitenta, elasticitate și aroma produselor tradiționale adevărate.
Pentru copilașii cu intoleranță la lactoză, vegetarieni sau pentru cei interesați de hrană sănătoasă am recomandat un altfel de cozonac aici.

Vă recomand cu drag :ca să puteți digera mâncarea în tihnă va rog nu combinați cozonac cu felul 1, felul 2 sau gustărele. Serviți cozonacul ca o masă de sine stătătoare și nu după masă. Spre exemplu , o puteți face dimineața, în loc de mic dejun. Poftă bună.

Un Paște luminos să aveți.

Comments

  1. Nicole 14/04/2017 Răspunde

    Cozonacul cu maia este preferatul meu! E gustul ala minunat care imi aminteste de bunica! Cumpar de sarbatori pentru ca sa fac maia acasa mi se pare destul de laborios si stiu ca nu-i de mine. Am auzit si de Brutaria cu maia, chiar am sa arunc un ochi pe la ei :). Multumesc pentru recomandare!

    • Buna Nico, eu pana acum cativa ani nu mancasem niciodata cozonac cu maia. Asa e si pentru mine e cam mult sa ma apuc sa fac maia, e mai usor sa cumpar:)

  2. Faina recomandare. Anul asta am primit cozonaci tocmai de la Suceava, cu multa nuca si umplutura, dar e de retinut.

    • Salutari Ioana, esti norocoasa ca ai de unde primi cozonaci. Nimic nu se compara cu cozonacul facut si trudit cu mainile, special pentru tine. Sa fiti sanatosi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.