Te apreciez. Știai ?


Îmi place mirosul de aer proaspăt și flori de liliac care pătrunde primăvara în mansarda noastră luminoasă. Și mai apoi aroma de cafea …..hmm. Fac cafea bună, fiartă în ibric pe aragaz. Așa cum făcea și mamaie când eram eu mică și am aflat mai târziu că se numește “cafea turceasca”.

Fac cafea în fiecare zi, uneori de două ori pe zi. Știu că îi place mult cafeaua făcută de mine. Uneori mă trezesc doar ca să îi fac cafea, să o poată savura înainte să plece la serviciu. Se spune că, cea mai bună cafea este cea făcută de persoana iubită. Așa știu eu să îmi arăt aprecierea pentru el. O fi mult, o fi puțin, o fi bine? Habar nu am. Știu doar că îmi face plăcere. Lucrează nopțile, alteori zilele, doarme puțin, se trezește și e mereu cu gândul la mine: ai mâncat, ce ai vrea să mănânci mâine? Gătesc și eu dar nu așa bine ca el, nici așa de variat.

Mă copleșește cu bucurie grija lui pentru mine așa că fac și eu ce știu că îi place mai mult:cafea☺ , în semn de apreciere și de mulțumire.

Am mereu pe buze un sărut când intră în casă sau pleacă la serviciu. Vreau să știe că prezența lui contează pentru mine, de aceea îl întâmpin când intră și nu îmi văd mai departe de treabă. Ca o apreciere a faptului că el merge la serviciu pentru ca noi să putem sta acasă.

Îl încurajez să meargă în timpul liber să se întâlnească cu prietenii săi sau la antrenamentul sau preferat de jiu-jitsu Brazilian, deși eu stau 24/7 cu copilul. E aprecierea mea pentru faptul că face schimb de ture sau de zile libere ca să mă pot duce și eu la concert, la diverse conferințe sau întâlniri cu prietene, la coafor sau la dentist.

Nu întârzii când ne dăm întâlnire, în semn de apreciere pentru faptul că el este de o punctualitate imbatabilă. Apreciez că e un om pe care știu că mă pot baza, e acolo tot timpul, înaintea mea, așteptându-mă. Și îi întorc favoarea.

Le-ar face pe toate omul meu, și le face atunci când are timp, mi-a venit în întâmpinare de vreo 18 ani cu tot ce a cerut sufletul meu. Lui nu trebuie să îi cer nimic pentru că îmi da totul. Pe el nu trebuie să îl mint cu nimic, pentru că înțelege orice. Lângă el nu îmi e frică de nimeni și de nimic pentru că știu că sunt totul pentru el și ar risca orice pentru a rămâne așa. În semn de apreciere pentru toate astea îi scriu uneori. Nu mesaje pe Whatsapp☺ ci scrisori scrise de mână, pe hârtie. Scrisori de dragoste, aprecieri și mulțumiri.

Să nu uite că ÎL IUBESC și Îl APRECIEZ.

Comments

  1. Nicole 08/03/2017 Răspunde

    Ce poveste de dragoste frumoasa! Va felicit! Ce mi-as dori eu in semn de apreciere? E foarte dificil sa spun pentru ca, citind ce ai scris, realizez ca gesturile acestea sunt ceea ce conteaza cu adevarat. Cred ca eu ar trebui sa fac mai multe gesturi de apreciere si am sa incep sa le fac! Multumesc!

    • Multumesc mult Nico. Da, asta am vrut sa subliniez, ca eu apreciez gesturile mici, zilnice care pot fi de fapt atat de mari si insemnate.

  2. Ada Chindea 11/03/2017 Răspunde

    M-a lovit in plin articolul tau. El e plecat deja de trei zile si se intoarce abia peste 10, iar eu numar minutele de dor! In schimb imi place ideea ta cu scrisoarea, am sa fac asta! Cand nu mai pot de dor si ma lasa si piticii, am sa-i scriu o scrisoare! Multumesc ca ai impartasit cu noi dragostea voastra!

    • Stiu ce zici Ada, am suferit si eu de dorul asta. La mine au fost 6 LUNI, abia nascusem si a fost o perioada de amorteala sufleteasca pentru mine. Ma bucur ca mi-ai scris Ada:)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.