Despre mine

 

Salut si bine ai venit ,

 

DSC00208           Ma numesc Corina si sunt aici sa iti recomand cu drag produse pe care le-am folosit cu succes pentru mine si familia mea. Imi pasa de sanatatea trupului, de linistea mintii si nu in ultimul rand de hrana sufletului, de aceea toate recomandarile mele sunt facute in acest spirit. Sunt un om liber, scriu despre ce imi place si nu mint pentru bani (nu imi place sa mint, in general). Nu ma incadrez in sabloane si nici in asteptarile celorlalti.

Am demisionat de la locul de munca in urma cu 3 ani, desi ajunsesem in culmea ascensiunii profesionale si am ales sa ma implic personal in cresterea si educatia fetitei noastre. Ca multe alte mamici care au ales sa isi creasca singure copii, fara bone sau bunici, incerc si eu sa lucrez de acasa si sper sa fac din blogging o noua meserie dar si o sursa de venit.

Odata cu deschiderea acestui blog m-am hotarat sa imi deschid si cont de facebook. Desi am 39 de ani nu am avut pana acum dorinta, nevoia si nici curiozitatea de a avea un cont de facebook. Am fost prea ocupata ……….sa traiesc. Mi-am petrecut timpul calatorind in lumea asta mare, simtind, iubind. Imi place sa fiu “pe drumuri” si pentru mine nu e ceva mai cool pe lume decat sa calatoresc.Sunt privilegiata sa-mi fi trait pana acum zilele, clipele, asa cum mi-am dorit, cu bucurie si seninatate. Traiesc in recunostinta pentru ce am, dar mai ales pentru ce imi daruieste viata.

Asa ca, fiti blanzi sunt noua intr-ale tehnologiei.

Am cam pus frana calatoriilor oleaca caci s-a schimbat putin dinamica de cand sunt mama, dar inca traiesc, simt si iubesc. Parca mai abitir acum.

 

Sa ne auzim cu bine.