În fiecare lună, o faptă bună – XII

gift

Luna aceasta intru alături de Mirela Retegan, în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România.

Campania “Adoptă o mamă” se adresează tuturor femeilor aflate în dificultate sau aflate în centre de îngrijire (azile, centre maternale sau de zi), care s-ar bucura enorm să primească un cadou cât de mic de la noi.

Adevărul e că îmi place să dăruiesc, așa că, am acum din nou ocazia să o fac. Cadoul nu trebuie să fie scump, ci de suflet.

Ce bucurie să pot oferi un altei femei, tot o mamă, un ruj pe care poate nu l-a avut niciodată, un parfum la care nu a îndrăznit să viseze, o eșarfă, o carte, o poșetă, un rimel, un ….DAR. Ce minunat să pot oferi un dar, chiar în luna în care sărbătorim femeia, mama, feminitatea și primăvara .

Am să pun într-o cutie, alături de câteva lucruri și obiecte de care sigur se bucură orice femeie, și toate gândurile mele bune. O să o leg cu o fundă și o să presar deasupra entuziasm și bucurie, optimism și curaj că se poate. Darul meu nu numai că va bucura o mamă, dar îi va transmite că nu e singură, cineva s-a gândit și la EA. 

Atunci când oferi un cadou cuiva, ce faci de fapt este că învălui darul (indiferent care ar fi el) cu o parte din energia ta. Așadar, cadoul făcut, indiferent dacă vorbim de un obiect fizic sau un gest, poartă o parte atât din amprenta ta energetică, cât și din vibrația intenției care s-a aflat în spatele dăruirii cadoului.

Intenția contează. Intenția este energia care se află în spatele manifestării.

Mulțumesc pentru oportunitate, Mirela Retegan și Asociația Touched România.

Programul Centrului Maternal – Casa Agar al asociaței Touched România, oferă tinerelor mame o alternativă la abandonul propriilor copii, oferindu-le adăpost, sprijin material și suport psiho-terapeutic până la rezolvarea situației lor. Deasemenea aici sunt și femei care au avut curajul să fugă din calea unor soți, parteneri agresivi și să se refugieze împreună cu copiii lor

Dacă vrei să intri și tu  în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România, pregătește un pachet în care pui orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei ( un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri, o geantă etc ) și care ar face-o să se simtă iubită și apreciată. Ambalează frumos pachetul, scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru o mamă pe care vrei să o ajuți. Haide să deschidem impreuna calea primăverii și să  ajutăm soarele să strălucească și în locurile în care el ajunge mai greu!

Ai cadoul gata? Vezi AICI detalii despre orașele participante, persoane de contact, etc.

Dacă nu ai timp să participi la campanie pregătește cadoul și dăruiește-l unei femei din preajma ta, o vecină, o colegă, o soție, o mamă. Sigur trăiesc alături de noi femei ce nu cunosc sensul zilei de 8 Martie iar noi putem transforma o filă albă din povestea lor într-o pagină specială în care ea, femeia, va fi personajul principal. 


La mulți ani Mame de pretutindeni.

#MieÎmiPasă #DauMaiDeparte #PayItForward

Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.